Mostek Wołowy Rub # 1

Mostek Wołowy Rub # 1
Przepis wołowina mostek Rub # 1 może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 5 minut. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje 82 centów za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, grubą sól, granulowany czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Świetnie sprawdza się jako marynata. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Mostek wołowy BBQ, oraz Mostek wołowy BBQ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki wymieszać w misce. Przygotować mięso, szczotkując powierzchnię olejem przed nałożeniem pocierać. Nanieść na 2 do 4 godzin przed gotowaniem. Przetarte mięso można schłodzić przez noc, ponieważ nieznacznie zwiększy to smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia7
Magazyn