Monterey Seafood gulasz jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 1 porcją. Na 42,05 zł za porcję, ten przepis okładki 86% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 2340 kalorii, 315g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz bazylia, ząbki czosnku, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Monterey Gulasz Z Owoców Morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza.
Instrukcje
1
Suchy bas, krewetki i przegrzebki na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Bass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Wyciąć bas w kwadraty 1 cal.Pick over przegrzebki, aby usunąć wszelkie kawałki powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Bass
3
Umieścić w głębokiej misce, dodać wino i marynować 4 godziny w lodówce.Cebulę, paprykę, seler i czosnek gotować w oleju do miękkości, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala