Montbrun Melange: Chleb Oliwny Z Bazylią, Marynowane Pomidory, A
Montbrun Melange: chleb oliwny z bazylią, marynowane pomidory, a pescatarian przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sardele, które były, chleb oliwny, do 8 dobrych liści bazylii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chleb z oliwą Caprese z suszonymi pomidorami, Bocconcini i bazylią, Marynowana Mozzarella z bazylią i suszonymi pomidorami, oraz Marynowane pomidory z bazylią i octem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać oliwę z oliwek, ocet, czosnek, sól i pieprz w płytkiej misce.
Pokrój plastry pomidora na pół i wymieszaj z mieszaniną oleju i octu.
Pieczywo i posmarować masłem. Na wierzchu każdej silce dwa skrzyżowane filety anchois. Podziel rozdarte listwy i umieść na wierzchu anchois na każdym plastrze.
Odcedzić pomidory i ułożyć je na wierzchu ahcovies.
Weź gryza Montbrun Melange, zamknij oczy i wyobraź sobie, że jesteś w Prowansji!