Mongolskie skrzydełka z kremowym sosem Wasabi

Mongolskie skrzydełka z kremowym sosem Wasabi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 957 kalorii, 26g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka octu jabłkowego, sos sojowy, skrzydełka z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Skrzydełka kurczaka Jerk z kremowym sosem do zanurzania, Skrzydełka Kurczaka Jerk Z Kremowym Sosem Do Zanurzania, oraz Pikantne Chińskie pięciopalczaste skrzydełka z kurczaka z kremowym sosem do zanurzania kolendry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć majonez, śmietanę, kolendrę, sok z limonki i wasabi w małej misce i doprawić solą i pieprzem. SOS przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Pokrój mięso z bębenków u podstawy kości i pociągnij mięso w dół, aby uformować lizaki.
W rondlu, połączyć miód, słodki sos sojowy, Sambal sos chili, ocet, Sriracha, imbir, niskosodowy i regularny sos sojowy, czosnek, czarny pieprz i sól. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować, aż zgęstnieje trochę.
Wyjąć z ognia i przenieść do dużej miski.
Napełnij duży, ciężki garnek nieco ponad połowę olejem.
Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia włożony do rejestrów oleju 350 stopni F. smażyć skrzydła partiami, aż złoty kolor i gotowane przez, 8 do 10 protokół. Natychmiast wrzucić gorące skrzydełka z sosem.
Podawać skrzydełka z sosem zanurzeniowym z boku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.