Monety ziemniaczane ze smażonymi jajkami
Monety ziemniaczane ze smażonymi jajkami to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 233 kalorie, 8G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, tymianek, ziemniaki fingerling i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażone Monety Z Ogórkiem Koperkowym, Monety Ziemniaczane Tex-Mex, oraz Zapiekanka ziemniaczano-Bocznikowa z jajkami sadzonymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać 1 łyżkę oleju; zawirować do pokrycia.
Dodać plastry ziemniaków, cebula, i sól; smażyć 6 protokół, mieszając po 3 protokół. Podsmażyć 6 dodatkowych minut lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, dodając czosnek w ciągu ostatniego 1 minuty czasu gotowania.
Zdjąć z ognia, wymieszać z tymiankiem i 3 kolejnymi składnikami (przez pieprz).
Usuń mieszaninę ziemniaków z patelni; utrzymuj ciepło.
Podgrzać patelnię na średnim i małym ogniu.
Dodać pozostałą 1 łyżkę oleju; zawirować do pokrycia.
Dodać jajka na patelni; gotować 1 minutę lub aż białka są po prostu ustawić wokół krawędzi. Ostrożnie obrócić jajka; gotować 1 minutę lub do momentu, aż białka są ustawione.
Podawać od razu z ziemniakami.