Mojo Bass

Mojo Bass to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 181 kalorii, 30g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz butelkowany czosnek, miętę, filety basowe w paski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Schab z pomarszczonymi ziemniakami, Mojo Verde i Mojo Picón, Mojo Picón-Pikantny czerwony sos do ziemniaków Mojo, oraz Czekoladowo-czosnkowe Mojo z tostowym chlebem kubańskim (Tostadas de Pan Cubano con Mojo de Chocolate) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników, mieszając trzepaczką.
Ułóż ryby, skórkę od strony dołu, na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Szczotkować połowę mieszanki soku pomarańczowego nad rybą; broil 4 minuty.
Pędzel z pozostałą mieszaniną soku pomarańczowego; dusić 4 minuty lub aż ryby płatki łatwo po przetestowaniu widelcem.