Moje Cinco de Mayo Chili
Mój Cinco de Mayo Chili może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka mielonej wieprzowiny, mielonego kminku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Cinco de Mayo, Cinco De Mayo Guacamole, oraz Cinco De Mayo Guacamole.
Instrukcje
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu. Gotować i mieszać wołowinę i wieprzowinę w garnku, aż całkowicie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić jak najwięcej tłuszczu z mieszanki mięsa, jak można i powrót garnek do ciepła.
Wymieszaj słodką cebulę, zieloną cebulę i czosnek przez mieszaninę mięsa; gotuj i mieszaj, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 7 minut.
Wymieszać pomidory, piwo, chili w proszku, kminek, papryka chile, mączka kukurydziana, pieprz ancho chile, tequila, pieprz Jalapeno, kakao w proszku i sól do mieszaniny mięsa. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i gotować, aż pomidory rozpuszczają się w cieczy, 1 do 2 godzin. Wymieszać kukurydzę i czarną fasolę do chili; kontynuować gotowanie do gorąca, 10 do 15 protokół.