Mocha Slush
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Mokka Slush. Ten bezglutenowy przepis służy 1 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka syropu czekoladowego, instant espresso w proszku, mleko czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, Zdrowe pączki Mocha z ciemną czekoladą Mocha Glaze, oraz Kahlúa brownies z lukrem maślanym kahlúa mocha i soloną karmelową białą czekoladą kahlúa mocha latte dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 3 szklanki wody i espresso w proszku.
Wlać espresso do 2 pojemników na kostki lodu; zamrozić przez 4 godziny lub do uzyskania jędrności.
Umieść 4 mrożone kostki kawy, mleko czekoladowe i 1 1/2 łyżeczki syropu czekoladowego w blenderze; procesuj do sypnięcia.
Wlać błoto do szklanki; zawirować 1 1/2 łyżeczki syropu czekoladowego do błoto.