Mocha mus z pieprzem Syczuańskim (Mousse au Moka et Poivre)

MOCHA MOCHA z pieprzem Syczuańskim (Mousse au Mokan et Poivre) może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka ciężkiej śmietany, cukru, zmielonych ziaren kawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Latkes z pieprzem Syczuańskim, Smażony kurczak z pieprzem Syczuańskim, oraz Steak Au Poivre (Steki Z Kruszonym Pieprzem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziarna pieprzu zmielić z moździerzem i tłuczkiem.
Przynieś śmietanę, kawę i pieprz na wolnym ogniu w małym rondlu.
Zdjąć z ognia i niech strome, pokryte, 30 minut. Przecedzić śmietanę przez sito o drobnych oczkach do miski, naciskając na ciała stałe.
Czekoladę rozpuścić w dużej misce. Wymieszać ze śmietaną. Lekko schłodzić.
Ubij białka z cukrem za pomocą miksera elektrycznego, aż po prostu trzymać sztywne szczyty. Delikatnie, ale dokładnie złożyć do mieszaniny czekolady.
Łyżka musu do szklanek i schłodzić co najmniej 3 godziny.
* Białka jaj w tym przepisie nie są gotowane. * Mus można schłodzić do 3 dni.