Mocha Frappé Freeze
Mocha frappé Freeze to bezglutenowe napój. Ten przepis służy 8 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, pół na pół, instant espresso w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mocha Frappe, Mocha Frappe, oraz Frappe Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz proszek espresso z wodą w rondlu i umieść na średnim ogniu. Wymieszać z cukrem i syropem czekoladowym; gotować, ciągle mieszając, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować) i mieszanina będzie gładka.
Wyjąć z ognia i odstawić na 510 minut. Wymieszać w 1 1/4 szklanki pół i pół.
Wlać mieszaninę do 8 form (do około 80 procent pełności) i wstawić pop sticks; zamrozić około 3 godzin lub do jędrności.
Usuń formy z zamrażarki; rozłóż zarezerwowane 1/4 szklanki pół na pół między popami. Zamrozić 30 minut lub do twardości.
Przed podaniem wyjmij formy z zamrażarki i odwróć na dużą płytkę. W razie potrzeby udekoruj za pomocą pędzla do ciast lub małej łyżki, aby umyć syrop kukurydziany lub nektar z agawy na spodniach wyskakujących ciastek; przykryj okruchami ciastek. Obróć wyskakuje z boku, szczotkować Centra z syropem kukurydzianym lub agawą i posypać okruchy ciastek.