Mocha-Chip Cheesecake Bars
Mocha-Chip Cheesecake Bars wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 169 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia kakao, serek, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Spróbuj Mocha-Chip Cheesecake Bars, Sernik Z Chipsami Mocha, oraz Batoniki Do Serników Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smar dno i boki jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, ze skróceniem lub sprayem z natryskiem do gotowania. Ubić mąkę, owies, brązowy cukier, masło, 1 łyżeczka kawy (suchej), sól i soda oczyszczona w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać łyżką, aż kruchy. Naciśnij około 4 filiżanek mieszaniny na patelni; rezerwy pozostałej mieszaniny okruchów.
Beat pozostałe składniki z wyjątkiem chipsów czekoladowych w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Wymieszać w 1/2 szklanki chipsów czekoladowych.
Rozłożone na skorupie. Wymieszać pozostałe 1/4 szklanki czekolady chipsy do pozostałej mieszaniny okruchów.
Posypać serem śmietankowym; lekko nacisnąć.
Piec 32 do 40 minut lub do środka jest ustawiona i polewa jest jasny złoty brąz. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny do schłodzenia. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać w lodówce.