Miętowo-Czekoladowe Brownies

Miętowo-Czekoladowe Brownies
Miętowo-czekoladowe ciasteczka mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Betty original supreme Premium brownie mix, pekany, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar dno tylko 9-calowy kwadratowy patelni. Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu -- z wyjątkiem wymieszać pekan i 2/3 szklanki czekolady chipsy (rezerwa Pozostałe chipsy czekolady do glazury).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozłóż ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 36 do 41 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki lukier za pomocą łyżki, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozłóż lukier na ciastkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
W rondlu 1-quart, składniki glazury ciepła na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż się stopi. Mieszaj w gorącej wodzie, kilka kropli na raz, aż mieszanina będzie wystarczająco cienka, aby mżeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Mżawka przez matowe ciasteczka. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do glazury jest firma. W przypadku brownies pokrój w 6 rzędów na 5 rzędów.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn