Mięsisty Faszerowany Manicotti
Mięsisty faszerowany Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 634 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać muszle manicotti, mleko, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć pociski, możesz podążać tym daniem głównym z Deserowe Tacos z Ciasteczkowymi cienkimi muszelkami, czekoladowym Ganache, nadzieniem ze świeżych owoców i limonkowym CocoWhip jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Mięsisty Manicotti, Mięsisty Szpinak Manicotti, oraz Mięsisty Ser Manicotti.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; spłukać zimną wodą.
Usunąć osłonki z kiełbasy i wyrzucić. Gotować kiełbasę i wołowinę na dużej patelni, mieszając, aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
W dużej misce wymieszać jajko i mleko; dodać chleb. Wymieszać mieszankę kiełbas, ser mozzarella i kolejne 5 składników. Łyżka do muszli manicotti i ułóż w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Zalać 1 1/2 słoików sosem spaghetti na muszle.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 30 minut. Pozostałe 1/2 słoika sosu spaghetti zalać muszelkami; posypać parmezanem.
Piec, odsłonięty, 10 minut więcej.
Uwaga: zapiekanka może być zmontowana i zamrożona do 1 miesiąca. Rozmrożone w lodówce na noc; pieczone, pokryte, w 350 przez 40 minut lub do ogrzania.