Mięsiste Chili Z Trzema Fasolami

Mięsiste Chili Z Trzema Fasolami
Mięsiste Chili z trzema fasolami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 17g białka, oraz 20g tłuszczu. Za 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką papryczkę jalapeno, nasiona selera, ciecierzycę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mięsiste " Bezmięsne Chili Z Podwójną Fasolą, Mięsisty Grzyb Chili, oraz Dymne Mięsiste Chili dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W 4-qt. czajnik lub holenderski piekarnik, gotuj kiełbasę i wołowinę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedź, zachowując 1 łyżkę stołową. Odłóż mięso na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Podsmaż cebulę, paprykę i czosnek w zarezerwowanych kroplówkach przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj bulion, sos Worcestershire i przyprawy; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
4
Dodaj pomidory, boczek i zrumienioną kiełbasę i wołowinę; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Dodaj wszystkie ziarna. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6
W razie potrzeby udekoruj posiekaną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Można spróbować Vilarnau NV Brut Cava Gaudi inspirowane etykiety. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Vilarnau NV Brut Cava Gaudi Inspired Label
Vilarnau NV Brut Cava Gaudi Inspired Label
Ta Brut Reserva Cava jest produkowana z rodzimych odmian, takich jak Macabeo, Parellada i Xarel.i leżakował przez 15 miesięcy na osadzie. Jest złożony na nosie ze świeżymi aromatami owoców i winogron. Na podniebieniu jest świeży i delikatny o gładkiej konsystencji dzięki czasowi spędzonemu na osadzie. Podawać bardzo schłodzone. Idealny jako aperitif, a także do dań z owoców morza, ryb i ryżu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn