Miękkie precle z sosem Queso Poblano i sosem musztardowym

Miękkie precle z sosem Queso Poblano i sosem musztardowym
Miękkie precle z sosem Queso Poblano i sosem musztardowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 724 kalorie, 22g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, wodę, grubą sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 34 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Domowe miękkie precle z sosem serowym Buffalo Cheddar, Miękkie precle z musztardą, oraz Musztardowe miękkie precle z " słonych przekąsek.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać mąkę i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Ubijamy mleko i gotujemy aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem Monterey Jack, chiles poblano, i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
6
Umieść SOS queso w misce i posyp posiekanym poblano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Ubić razem musztardy i miód, do smaku, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Odstawić na co najmniej 30 minut przed podaniem.;
9
Linia 2 pół arkuszy patelnie z pergaminem i spryskać obficie sprayem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
10
Połącz wodę, cukier, drożdże i masło w misce miksera stojącego i wymieszaj z hakiem ciasta, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Odstawić na 5 minut.
12
Dodać sól i mąkę i wymieszać na małej prędkości, aż do połączenia. Zwiększ prędkość do średniej i kontynuuj ugniatanie, aż ciasto będzie gładkie i zacznie odciągać się od boku miski, około 3 do 4 minut. Jeśli ciasto wydaje się zbyt mokre, dodaj dodatkową mąkę, 1 łyżkę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Wyjąć ciasto z miski, umieścić na płaskiej powierzchni i zagnieść w kulkę rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Miskę posmarować olejem roślinnym, dodać ciasto i obrócić, aby pokryć olejem. Przykryj czystym ręcznikiem lub folią i umieść w ciepłym miejscu, aż ciasto podwoi się, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
15
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
16
Doprowadzić wodę do wrzenia w małej patelni na dużym ogniu i dodać sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
17
Wyjąć ciasto z miski i umieścić na płaskiej powierzchni. Podzielić ciasto na 8 równych kawałków, o 4 1/4 do 4 1/2 uncji każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
18
Zwiń każdy kawałek w długą linę o wymiarach 22 cali i kształcie: weź prawą stronę i przejdź w lewo. Przejdź od prawej do lewej i odwróć się. Gotować precle w roztworze wodnym, 2 na raz przez 30 sekund, rozpryskując wierzchołki rozgrzaną wodą za pomocą łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
19
Usuń za pomocą dużej płaskiej szpatułki lub pająka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
20
Umieść 4 precle na każdej blasze do pieczenia, umyj wierzch jajkiem i obficie dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
21
Umieścić w piekarniku i piec przez 15 do 18 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
22
Wyjąć do pieczenia i odstawić na 5 minut przed jedzeniem. Zanurzyć w pożądanych sosach.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone

Składniki

1pakietaktywne suche drożdżeaktywne suche drożdże1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiO cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym2(zima)jasnobrązowy cukier muscovadojasnobrązowy cukier muscovado3(zima)świeżo posiekane liście kolendryświeżo posiekane liście kolendry8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyGruboziarnista sól morskaGruboziarnista sól morska1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiMusztarda DijonMusztarda Dijon1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mąka uniwersalnamąka uniwersalna1Średnia żółta cebula, posiekanamąka uniwersalnamąka uniwersalna8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMiód, do smakuMiód, do smaku31 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy340Orzechy dowolne (posiekane)Ser Monterey Jack, tartySer Monterey Jack, tarty2Poblano chiles, pieczone, obrane, posiekane i posiekanePoblano chiles, pieczone, obrane, posiekane i posiekane8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło niesolonemasło niesolone85Orzechy dowolne (posiekane)masło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej roślinnyOlej roślinny3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiciepła wodaciepła woda3Średnia żółta cebula, posiekana1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej2całe jajka ubite 1 łyżką zimnej wodycałe jajka ubite 1 łyżką zimnej wody2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigorczyca pełnoziarnistagorczyca pełnoziarnista
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn