Miód Imbir Grillowany Łosoś, Miecznik Lub Mahi Mahi
Miód imbir Grillowany łosoś, miecznik lub Mahi Mahi wymaga ok. 20 minut od początku do końca. To danie główne ma 956 kalorii, 137g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje $24.95 za porcję. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz sok pomarańczowy, zieloną cebulę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Miód imbir Grillowany łosoś, miecznik lub Mahi Mahi, Grillowane Mahi Mahi W. miodowo-makadamia i ananasowo-imbirowe, oraz Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj wszystkie składniki z wyjątkiem ryb w dużej plastikowej torebce zamykanej i dobrze wymieszać.
Dodaj rybę i przechowywać w lodówce marynować przez 15 minut.
Łososia wyjąć z marynaty i wyrzucić marynatę.Grilluj na nasmarowanym stojaku grillowym na średnim ogniu 5-6 z każdej strony dla lekko rzadkiego łososia lub gotuj, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.