Miód i kantalupa w syropie waniliowo-limonkowym
Miód i kantalupa w syropie waniliowo-limonkowym to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, skórkę z limonki, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kantalupa z syropem limonkowym Tequila, Sałatka Truskawkowa Z Kantalupą Z Syropem Limonkowym I Miętą, oraz Kantalupa i żelatyna MIODOWA dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu dusić składniki syropu, mieszając, aż cukier się rozpuści, o 1 minutę.
Zdjąć patelnię z ognia, dodać podzieloną fasolę wanilii i całkowicie ostudzić syrop.
Odrzuć skórkę i fasolę waniliową. Syrop można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
Tuż przed podaniem, w średniej misce połącz kulki melona z syropem i podziel miksturę pomiędzy 6 kieliszków do martini. Dopełnij każdą porcję obfitą śmietaną i udekoruj startą skórką.