Miód i kantalupa w syropie waniliowo-limonkowym

Miód i kantalupa w syropie waniliowo-limonkowym
Miód i kantalupa w syropie waniliowo-limonkowym to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, skórkę z limonki, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kantalupa z syropem limonkowym Tequila, Sałatka Truskawkowa Z Kantalupą Z Syropem Limonkowym I Miętą, oraz Kantalupa i żelatyna MIODOWA dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu dusić składniki syropu, mieszając, aż cukier się rozpuści, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć patelnię z ognia, dodać podzieloną fasolę wanilii i całkowicie ostudzić syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odrzuć skórkę i fasolę waniliową. Syrop można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
4
Tuż przed podaniem, w średniej misce połącz kulki melona z syropem i podziel miksturę pomiędzy 6 kieliszków do martini. Dopełnij każdą porcję obfitą śmietaną i udekoruj startą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
MelonMelon
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn