Miso Glazurowane Grillowane Japońskie Bakłażany

Miso Glazurowane Grillowane Japońskie Bakłażany
Miso glazurowane Grillowany Japoński bakłażan może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 546 kalorii, 14g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. 46 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oleju canolan, mirin, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dość drogie przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Miso Glazurowane Grillowane Japońskie Bakłażany, Bakłażan japoński Miso-glazurowany (Nasu no Dengaku), oraz Japońskie Hamburgery Z Bakłażana Miso Ze Świeżymi Ogórkami.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill węglowy lub ceramiczną kuchenkę węglową kamado do bezpośredniego grillowania na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Ubić razem miso, mirin, cukier i 2 łyżki wody do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Posmarować pokrojoną stronę bakłażana olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować bakłażana, ścięte strony w dół, aż lekko złoty kolor, o 4 protokół. Obróć bakłażana nad, szczotkować z niektórych glazury i kontynuować grillowanie przez 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Szczotkuj z większą ilością glazury, odwróć i grilluj, aż strona cięcia będzie karmelizowana, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Wyjąć na talerz, pokroić na bok i posypać miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia28
Magazyn