Miso brown rice & chicken salad
Przepis Miso brown rice & chicken salad można zrobić w około 45 minut. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. 57 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z BBC Good Food wymaga brązowego ryżu basmati, piersi kurczaka, octu ryżowego i mirin. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kurczak Miso z brązowym ryżem, Miso Polewa Pomarańczowa Dorsz Z Ryżem Shiitake Groszek Brązowy, oraz Miska z brązowym ryżem z Miso, jajkiem w koszulce i kapustą-rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować ryż zgodnie z instrukcjami opakowania, następnie odcedzić i ogrzać. Podczas gotowania umieść piersi z kurczaka na patelni z wrzącą wodą, aby były całkowicie przykryte. Gotować przez 1 min, następnie wyłączyć ogień, założyć pokrywkę i odstawić na 15 min. Po ugotowaniu pokroić w plasterki.
Brokuły gotować do miękkości.
Odcedzić, spłukać pod zimną wodą i ponownie odcedzić.
Do dressingu wymieszaj miso, ocet ryżowy, mirin i imbir.
Ryż podzielić między dwa talerze i rozsypać na dymkę i nasiona sezamu.
Na wierzchu ułożyć brokuły i plastry kurczaka. Aby zakończyć, mżawka nad opatrunkiem.