Miska Z Makaronem Wołowym

Miska Z Makaronem Wołowym
Ten przepis służy 30 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, stek z polędwicy wołowej, różyczki brokuły, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miska Z Makaronem Wołowym, Tajska Miska Z Makaronem Wołowym, oraz Beef ' N Broccoli Noodle Bowl dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron gotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając warzywa do wrzącej wody przez ostatnie 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Tymczasem rozgrzać olej w dużej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać mięso; gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z sosem teriyaki; gotować 2 min. lub aż sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
SOSSOS
MięsoMięso
4
Wymieszać makaron; umieścić w dużej misce do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać mieszaninę mięsa; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia8
Magazyn