Miodowo-musztardowa Zielona mieszanka
Przepis miód-musztarda na parze zielony medley można zrobić w około 20 minut. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i laktoowo-wegetariański przepis ma 128 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną fasolę, ocet jabłkowy, brokuły o cienkich łodygach i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z miodową musztardą Vinaigrette z "the fresh Honey Cookbook", Fasolka szparagowa z miodowo-musztardową glazurą, oraz Mieszanka Warzywna Na Parze.
Instrukcje
Doprowadzić dużą patelnię wody do wrzenia.
Wymieszać olej z musztardą, miodem i octem w dużej misce i doprawić.
Wrzucamy pory do wody, doprowadzamy do wrzenia, następnie gotujemy na wolnym ogniu przez 1 min.
Dodać fasolę i gotować przez 2 min, następnie dodać brokuły i gotować na wolnym ogniu przez 4 min. Na koniec dodajemy groszek, doprowadzamy do wrzenia i dusimy jeszcze 1 min.
Odcedzić bardzo dobrze, następnie wrzucić do dużej miski i wrzucić przez opatrunek.