Minute Steki Parmezan
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Minute steki parmezan spróbować. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 32G białka, oraz 17g tłuszczu. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka steków wołowych, woda, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać krakersy saltine można śledzić to danie główne z Lody Cukierkowe Caramel Crack jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Bruschetta Minute Steaks, Love Me polędwiczki-steki ze smażoną okrą, oraz Steki Z Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej misce, połączyć białko jaja, wodę i pieprz. Odstawić. Na talerzu połącz okruchy krakersów i ser. Każdy stek w kostkach zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie pokryć mieszaniną krakersów / serów.
Na dużej patelni, roztopić masło; brązowe steki po obu stronach.
Dodaj sos do pizzy i gotuj na wolnym ogniu przez 3-5 minut.
Dekoruj pozostałą mieszaniną okruchów.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
83% Merlot, 7% Malbec, 5% Cabernet Franc, 5% Syrah.Ten Merlot z 2007 roku prezentuje odważne aromaty dzikich jagód, czerwonych malin przerywane nutami cassis i cejlońskiej czerniherbata. O średniej zawartości, z aksamitnym podniebieniem, zmysłowe smaki tego wina są wspierane przez małe dodatki Malbec,Cabernet Franc i Syrah, które przyczyniają się do drobnoziarnistych, miękkich tanin, szerokiego odczucia w ustach i trwałego wykończenia.