Mintaj Z Smakiem Awokado I Puree Z Marchwi
Mintaj z awokado i przecier z marchwi to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 35 porcjami. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. 23 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka oliwek kalamatan, marchew, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Puree Crecy (Puree z zupy marchewkowej), Marchew I Endywia Z Puree Z Marchwi, oraz Puree Z Marchwi.
Instrukcje
Umieść marchew w średnim rondlu i dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i dodać łyżeczkę soli. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż bardzo miękkie, 15 do 20 protokół. Zapasowy kubek wody do gotowania i spuścić carrots.In Robot kuchenny, marchew przecier z filiżanką zarezerwowanej wody do gotowania, 1 łyżką oleju, łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu (dodaj więcej zarezerwowanej wody, jeśli to konieczne, aby osiągnąć pożądaną konsystencję).Tymczasem podgrzać pozostałą łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Doprawić mintaja łyżeczką soli i pieprzu i gotować, aż stanie się nieprzezroczysty, 3 do 4 minut na side.In mała miska, wrzucić awokado i oliwki z sokiem z limonki i kolendry.
Podawaj mintaja z puree z marchwi, awokado i limonką.