Miniciasteczka z gałką oczną

Miniciasteczka z gałką oczną
Eyeball Mini Cakes może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka, 46 g tłuszczu i łącznie 614 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 98 centów za porcję. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest idealny na Halloween. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka mąki cukierniczej, barwników spożywczych, białek jaj i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 15% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Mini Ciastka Cynamonowe, Mini Ciastka Krabowe i Mini Ciasta Cassata.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Mikser stojący z miską o pojemności 5 litrów i przystawką do ubijania Gumową szpatułką
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
5 Uncji (10 łyżek Stołowych) Niesolonego Masła O Temperaturze Pokojowej5 Uncji (10 łyżek Stołowych) Niesolonego Masła O Temperaturze Pokojowej
Spryskaj Ekstrakt WaniliowySpryskaj Ekstrakt Waniliowy
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i lekko spryskaj 2 standardowe foremki do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
W mikserze elektrycznym ustawionym na małą prędkość połącz cukier i masło, aż dobrze się wymieszają. Włącz mikser na średnio-wysoką prędkość i ubijaj, aż masa będzie jasna i puszysta, od czasu do czasu zdrapując boki miski, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W dużej misce wymieszaj proszek do pieczenia, sól, mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
W osobnej, mniejszej misce wymieszaj ekstrakt waniliowy i białka jaj, dobrze wymieszaj. Wymieszaj puree z dyni z białkami, aż się połączy. Do miski z ubitym masłem i cukrem dodawaj mieszankę mąki i dyni po około 1/3 na raz, mieszając aż do połączenia się składników, kończąc na dyni. Zeskrob misę i ubijaczkę, a następnie usuń ubijaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Gumową szpatułką zagniataj ciasto, aż uzyska jednolity kolor. Włóż mini kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Przygotowanym nadzieniem do babeczek napełnij tak, aby babeczki były prawie pełne. Zanurz palce w odrobinie wody i rozprowadź mieszaninę w każdej filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
8
Włóż formę do nagrzanego piekarnika i piecz, aż włożona wykałaczka będzie sucha, około 10 do 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Przenieś formę na metalową kratkę i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Podzielić krem maślany. Pozostaw większość bieli na lukier bazowy i pokoloruj około jedną czwartą bieli w 3 porcjach zmieszanymi razem kolorami czerwonym, niebieskim, czerwonym i niebieskim (aby uzyskać czarną porcję), aby wyostrzyć oczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
11
Rozłóż babeczki na powierzchni roboczej. Posmaruj babeczki białym kremem maślanym i wygładź nożem lub małą szpatułką. Napełnij 3 torebki ciasta niebieskim kremem maślanym (z końcówką wstążkową) oraz czarnym i czerwonym kremem maślanym (oba wyposażone w małe gładkie końcówki). Nasmaruj tęczówkę oczu niebieskim kremem maślanym. Wprowadź do źrenicy czarny krem maślany i dodaj także kilka czarnych linii do tęczówki. Nakłuj żyły czerwonym kremem maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
12
Upewnij się, że na początku procesu masz całkowicie czystą i suchą miskę, jakikolwiek tłuszcz lub płyn w misce zahamuje rozwój białka w białku (białko jaja kurzego), a na końcu nie będziesz miał właściwej bezy, skutki mogą być katastrofalne. Zacznij powoli ubijać białka w mikserze (jeszcze bez cukru i masła), aż białka się spienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Zwiększ prędkość miksera i powoli zacznij dodawać cukier, aż cały cukier zostanie włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Gdy cały cukier się połączy, jeszcze bardziej zwiększ prędkość miksera i ubijaj, aż masa będzie lśniąca i sztywna. Masz teraz bezę. Wiesz, kiedy beza jest gotowa, kiedy wyciągasz bicz, trzymasz go poziomo, a na końcu bata masz coś, co wygląda jak „wróbli dziób”.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
15
Wymień ubijak, ustaw mikser na średni poziom i zacznij dodawać po trochu masło, gdy całe masło zostanie wchłonięte, włącz mikser na najwyższych obrotach i pozostaw na chwilę. W zależności od pogody tworzenie kremu może zająć od 5 do 15 minut. Będziesz wiedział, kiedy się uformował, gdy usłyszysz, że silnik miksera zaczyna zwalniać i trochę skomleć. Również gdy dodasz masło po raz pierwszy, beza się rozpadnie i będzie wyglądać paskudnie. To jest dobre i tego właśnie chcesz. Kiedy krem będzie gotowy, mieszanina będzie jednorodna i spójna... i smaczna.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
16
Wyjmij krem maślany z miski i przełóż go do szczelnego pojemnika. Krem maślany można przechowywać w temperaturze pokojowej przez kilka dni lub w lodówce przez 1 lub 2 tygodnie, ale do polewania ciasta zawsze używaj ciepłego kremu maślanego. Aby podgrzać krem maślany, włóż go z powrotem do miksera za pomocą ubijaka lub łopatki i podgrzej bezpośrednio misę miksera za pomocą palnika propanowego, który znajdziesz w każdym sklepie z narzędziami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
17
Metoda barwienia żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto świetnie komponuje się z kremowym sherry, porto i moscato d'asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Weinert Cavas de Weinert z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Głęboki rubinowy odcień z fioletowymi iskierkami podkreśla jego stabilną i energiczną strukturę. Bogactwo garbników gwarantuje trwałość, ale dominują dyskretne, dojrzałe owoce. Zbalansowane, pełne wino, które na długim finiszu przypomina aromat dębu. Mieszanka Cabernet Sauvignon, Malbec i Merlot.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeHalloween
Magazyn