Mini Zapiekanka Jajeczna
Mini Zapiekanka jajeczna to bezglutenowy danie główne. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 39g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis serwuje 1 i kosztuje 3,2 USD za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka szynki, pieprzu, pomidora śliwkowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Zapiekanka Jajeczna, Zapiekanka Mini-Klopsiki, oraz Mini Zapiekanka Z Zielonej Fasoli podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić hash brown patty w natłuszczonej 3-filiżanki naczynia do pieczenia. Ułóż cebulę i zieloną paprykę wokół patty.
Posypać szynką, pieczarkami i serem.
W małej misce ubić jajka, śmietanę, sól, pieprz i musztardę; polać serem. Top z pomidorem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.