Mini Serniki Dyniowe
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 49 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, gałka muszkatołowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Mini Serniki Dyniowe, Mini Serniki Dyniowe, oraz Mini Serniki Dyniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj patelnię mini sernik (12 filiżanek) sprayem do gotowania.
W robocie kuchennym przetwarzaj ciasteczka gingersnap impulsami włączania/wyłączania, aż do drobnego zmielenia (około 1 filiżanki).
Dodać roztopione masło; pulsować do wymieszania. Do każdej filiżanki sernika mocno wciśnij mieszankę okruchów, aby uformować skorupę.
W międzyczasie, beat twarogu i brązowego cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Ubić w dyni, śmietanie i soli, skrobanie miski często.
Dodaj jajko, wanilię, cynamon i gałkę muszkatołową; beat aż dobrze wymieszane.
Podzielić mieszaninę równomiernie na miseczki wyłożone skórką.
Piec 20 do 25 minut lub do zestawu. Całkowicie schłodzić na patelni, około 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Serniki podawać z bitą śmietaną i polane sosem karmelowym. Przechowywać w lodówce.