Mini Serniki Dyniowe

Mini Serniki Dyniowe
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 49 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, gałka muszkatołowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Mini Serniki Dyniowe, Mini Serniki Dyniowe, oraz Mini Serniki Dyniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj patelnię mini sernik (12 filiżanek) sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W robocie kuchennym przetwarzaj ciasteczka gingersnap impulsami włączania/wyłączania, aż do drobnego zmielenia (około 1 filiżanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać roztopione masło; pulsować do wymieszania. Do każdej filiżanki sernika mocno wciśnij mieszankę okruchów, aby uformować skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Piec 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W międzyczasie, beat twarogu i brązowego cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Ubić w dyni, śmietanie i soli, skrobanie miski często.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
DyniaDynia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj jajko, wanilię, cynamon i gałkę muszkatołową; beat aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
JajkoJajko
7
Podzielić mieszaninę równomiernie na miseczki wyłożone skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Piec 20 do 25 minut lub do zestawu. Całkowicie schłodzić na patelni, około 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Serniki podawać z bitą śmietaną i polane sosem karmelowym. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn