Mini Quiche ze szpinakiem i grzybami

Mini Quiche ze szpinakiem i grzybami
Mini Quiche ze szpinakiem i grzybami to gluten free I primal danie główne. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,65 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką szpinak, koszerną sól i pieprz, gałkę muszkatołową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć białka, możesz śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mini Quiche ze szpinakiem i Krabem, Mini Szpinak I Jarlsberg Quiche, oraz Mini Szpinak Śniadanie Quiche podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Lekko pokryj 12-filiżankę nonstick Muffin pan z nonstick cooking spray.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj dużą patelnię nieprzywierającą z bardziej nieprzywierającym sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj boczek z indyka i gotuj często, aż będzie chrupiący, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
4
Przenieść do deski do krojenia i grubo posiekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Na tej samej patelni rozgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać grzyby, szalotkę i doprawić do smaku solą i pieprzem. Gotować, aż szalotka będzie miękka, a grzyby suche i lekko rumiane, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
7
Zdejmij z ognia i wymieszaj szpinak i gałkę muszkatołową, aż szpinak będzie po prostu więdnięty, ale nadal jasnozielony, 2 minuty. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
8
W międzyczasie ubijamy jajka, białka, mleko, sól i pieprz, aż dobrze się połączą. Wymieszać z serem. Podzielić mieszaninę jaj równomiernie między puszki muffinów, wypełniając je w połowie. Wymieszaj równomiernie z grzybami i szpinakiem, a następnie posiekany boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Białka JajBiałka Jaj
GrzybyGrzyby
SzpinakSzpinak
SerSer
BoczekBoczek
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Piec, aż quiche są dobrze wzrosła, złoty brąz i ustawić, 20 do 25 minut. Schłodzić na patelni 5 minut, a następnie przenieść do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z zieleniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn