Mini Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne)

Mini Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne)
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 124 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Mieszanka przypraw pumpkin pie, syrop klonowy, maranta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Remake Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, wolne od Soi), Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), oraz Mini Lemon ricotta Bundt Cakes (Low Carb and Gluten Free) dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn