Mini Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne)
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 124 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Mieszanka przypraw pumpkin pie, syrop klonowy, maranta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Remake Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, wolne od Soi), Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), oraz Mini Lemon ricotta Bundt Cakes (Low Carb and Gluten Free) dla podobnych receptur.