Mini papryka nadziewana kozim serem i szparagami
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Mini papryka wypełniona kozim serem i szparagami może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ser Kozi Faszerowany Mini Papryka Słodka, Ser Kozi Nadziewany Mini Papryka, oraz Boczek z kozim serem faszerowane Mini papryczki z balsamicznym sosem Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery ze stojakiem ustawionym w górnej trzeciej części piekarnika.
W 1 łyżce wrzucić paprykę i szparagi. olej i rozłożyć na blasze do pieczenia. Broil, obracając się często, aż zacznie mięknąć i lekko brązowy, 6 minut.
Wir czosnek, rozmaryn, sól, pieprz, płatki chile, i kozi ser w robocie kuchennym, aż tylko połączone.
Łyżka około 1 łyżki. ser mieszamy w każdej połowie papryki i topujemy szparagami.
Mżawka z pozostałą 1 łyżką. olej.