Mini Półka wieprzowa z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką

Mini Półka wieprzowa z pieczonymi ziemniakami i fasolką szparagową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 937 kalorii, 79g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Na $7.0 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ziemniaki z czerwoną skórką, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Mini klopsiki z fasolką szparagową i ziemniakami, Wieprzowina w zielonym Krecie z ziemniakami, Chayotes i fasolką szparagową, oraz Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć oliwę z oliwek, czosnek, rozmaryn, Skórka z cytryny, sól, pieprz, i pietruszka. Rezerwa 2 łyżki, a pozostałą mieszaninę rozłożyć na półce wieprzowej.
Umieścić wieprzowinę na talerzu, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia, do 24 godzin.
Rozgrzej 12-calową patelnię żaroodporną na dużym ogniu. Za pomocą szczypiec, aby włączyć, brązowy wieprzowina dobrze ze wszystkich stron, o 7 do 10 minut.
Wyjmij patelnię z ognia. Po jednej stronie wieprzowiny rozłóż ziemniaki w jednej warstwie.
Posmaruj ziemniaki zarezerwowaną mieszanką rozmarynu. Stos zielonej fasoli po drugiej stronie wieprzowiny i włączyć je do herbu z tłuszczem z patelni.
Umieść patelnię w piekarniku. Piecz przez 10 minut. Używając szczypiec, obrócić ziemniaki i fasolkę szparagową, doprawić solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie przez 10 do 15 minut, lub aż termometr mięsa włożony do środka kotleta odczytuje 16
Przenieść ziemniaki i fasolkę szparagową do miski żaroodpornej, przykryć i umieścić na górze pieca, aby się ogrzać.
Przełożyć wieprzowinę na talerz, przykryć luźno folią aluminiową i odstawić na 20 do 30 minut.
Używając ostrego noża, pokrój między kości półki wieprzowej, aby utworzyć dwa kotlety.
Kotlety ułożyć na półmisku z ziemniakami i fasolką szparagową. Łyżka niektórych soków na patelni na wieprzowinę i udekorować gałązkami rozmarynu.
Podawać ze średnim czerwonym winem.