Mini Mac i " grzybki

Mini Mac i
Mini Mac i grzybki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1302 kalorie, 54g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać masło, pieprz, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bruksela i grzybki Saute, Sloppy Cabby & Shrooms, oraz Krewetki i " grzybki z Sherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia; dodać makaron i gotować, aż al dente, o 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić makaron, rezerwując około 1/4 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
3
Tymczasem roztopić 4 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Mąkę wymieszać drewnianą łyżką, aby uzyskać pastę. Gotować, mieszając, aż pasta lekko puch, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z ognia i stopniowo ubijać mleko, aż będzie gładkie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ubijając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż sos będzie kremowy, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodać gałkę muszkatołową i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
6
Tymczasem, ciepła 2 łyżki masła i oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać połowę grzybów i gotować do miękkości, o 8 protokół. Doprawić solą. Naciśnij na bok patelni i powtórz z pozostałymi grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zmniejsz ogień pod sosem do niskiego poziomu i ubijaj oba sery, aż będą gładkie. Wymieszaj grzyby i makaron i wrzuć, dodając zarezerwowaną wodę do gotowania w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MakaronyMakarony
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać bułkę tartą i tosty na złoty kolor; wymieszać z natką pietruszki. Makaron podzielić na 8 małych miseczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MakaronyMakarony
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Udekorować mieszaniną bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
12
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn