Mini Lasagnas ze słodką kukurydzą i Mascarpone

Mini Lasagnas ze słodką kukurydzą i Mascarpone
Mini Lasagnas ze słodką kukurydzą i Mascarpone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 847 kalorii, 26g białka, oraz 57g tłuszczu. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. 8 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Mieszanka pieprzu, czosnku, soli koszernej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 50% to danie jest solidne. Spróbuj Szpinak-Karczoch Mini Lasagnas, Mini Lasagnas warzywne (wykonane w puszkach Muffinowych!), oraz Mini Corn Dogs ze słodką i pikantną papryką podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Ułóż stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło 6 (10 uncji) ramekinów. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać makaron i gotować do miękkości, mieszając od czasu do czasu, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Drenaż. Używając 2 ugotowanych makaronów lasagne w kształcie "x", wyłóż każdy ramekin, delikatnie wciskając makaron w dno ramekinsów, pozwalając na zwis nadmiaru makaronu po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Lasagne GotowanyMakaron Lasagne Gotowany
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
W robocie kuchennym zmiksuj kukurydzę, śmietanę i czosnek, aż będą masywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Dodaj mascarpone, 1 szklankę sera pecorino Romano, skórkę z cytryny, sól i pieprz. Blend aż do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
MascarponeMascarpone
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Dodać bazylii i pulse aż po prostu połączone. Łyżka 1/4 szklanki nadzienia do dna każdego ramekina i posypać 2 łyżkami Provolone. Złóż 2 zwisające kawałki makaronu nad nadzieniem (w razie potrzeby przyciąć końce makaronu nożyczkami).
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Dodaj kolejne 1/4 szklanki nadzienia do każdego ramekina i dodaj kolejne 2 łyżki Provolone. Złóż na 2 Pozostałe zwisające kawałki makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Łyżka pozostałe nadzienie na wierzchu makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
11
Wierzch posypać pozostałą 1/2 szklanki Pecorino Romano i skropić oliwą z oliwek. Ułóż ramekiny na blasze i piecz, aż blaty będą złotobrązowe, a nadzienie będzie bulgotać, około 25 do 30 minut. Schłodzić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
12
Aby służyć: Uruchom nóż wokół krawędzi ramekins poluzować lasagnas. Odkręć lasagnas na talerze i podawaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn