Mini Kulki Z Serem Indyjskim

Mini Kulki Z Serem Indyjskim
Przepis Mini Indian Cheese Balls może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 2 godziny i 30 minut. Na 73 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 75. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, pieczone nerkowce, ser paneer, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kulki Serowe Mini, Kulki Serowe Mini, oraz Kulki Serowe Mini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, pokonać podstawowe składniki kulki sera z mikserem elektrycznym wyposażonym w mocowanie wiosła na średniej prędkości, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Mieszać w smaku mieszania. Zwilżonymi dłońmi uformować w 1-calowe kulki; przechowywać w lodówce, aż będą twarde, około 1 godziny. (Jeśli nie używasz natychmiast, przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.)
3
W małej misce wymieszać składniki otoczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Kulki zwijamy w mieszaninie, aby pokryć przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
Podawać z chlebem naan, zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaanNaan

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje75
Ocena Zdrowia0
Magazyn