Mini kanapki z otwartym stekiem na pieczywie czosnkowym z dojrzałym Provolone i olejem Pietruszkowym

Mini kanapki z otwartym stekiem na pieczywie czosnkowym z dojrzałym Provolone i olejem Pietruszkowym
Mini Open Faced stek kanapki na pieczywie czosnkowym z dojrzałym Provolone i olej Pietruszkowy wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 567 kalorii. Jeśli masz oliwę z oliwek, olej canolan, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 58 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do valentin day. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Podobne przepisy to Mini kanapki z otwartym stekiem na pieczywie czosnkowym z dojrzałym Provolone i olejem Pietruszkowym, Kiełbasa Otwarta, 3 kanapki z papryką i cebulą z Provolone, oraz SPAM mini kanapki otwarte.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Masło wymieszać z puree czosnkowym i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta CzosnkowaPasta Czosnkowa
MasłoMasło
4
Pędzel 1 bok chleba z łyżką masła i umieścić na grillu, strona masła w dół i grillować, aż złoty brąz; odwrócić, top z serem i grillować przez 30 sekund dłużej lub aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Na półmisku ułożyć pieczywo czosnkowe, nasypać ser kilkoma cienkimi plasterkami wołowiny i skropić oliwą z natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Wyjmij stek z lodówki na 30 minut przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
7
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Stek obustronnie posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Miejsce na grillu i gotować, aż złoty kolor i lekko zwęglone, 4 do 5 protokół. Odwróć i kontynuuj grillowanie do średnio rzadkiej doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Wyjmij z grilla i pozostaw 5 minut. Pokroić w plastry grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
Wymieszać składniki w małej misce. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia26
Magazyn