Mini kanapki z grillowaną szynką i serem

Mini grillowane kanapki z szynką i serem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz musztardę, szynkę d deli, chleb koktajlowy pumpernikielowy, taki jak rubschlager, i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini kanapki z grillowanym serem Sage i Fontina, Mini pumpernikiel z grilla-kanapki z serem i ogórkiem, oraz Kremowa pomidorowa zupa Bazyliowa z Mini kanapkami z grillowanym serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż plastry sera; pokrój na ćwiartki. Pokrój plastry szynki, aby pasowały do chleba. Na wierzchu 12 kromek chleba z 1 plastrem sera, 2 plastrami szynki i innym plastrem sera. Top z pozostałych kromek chleba.
Rozłóż kanapki z masłem. (Ten krok można wykonać do 4 godzin wcześniej. Cover; chill.)
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu do gorąca. Kanapki gotować w partiach, przez 1 do 2 protokół; flip i gotować drugą stronę, aż chleb jest tosty i ser topi.
Pozostaw na powierzchni roboczej przez 1 minutę; przeciąć na pół na przekątnej.
Podawać na ciepło z chipsami ogórkowymi i musztardą do zanurzenia, w razie potrzeby.