Mini Hot dogi w bułeczkach Cheddar

Mini Hot dogi w bułeczkach Cheddar
Mini Hot dogi w bułkach Cheddar może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 334 kalorie, 12g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, dodatki: musztardę i / lub ketchup, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Hot Dogi Z Węzłem Czosnkowym, Bułki z pełnoziarnistą kanapką do hamburgerów, Hot dogów i innych, oraz Bułki precelkowe z grillowanymi psami i pikantnym sosem serowym.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę, masło i sól do wrzenia w 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj mąkę na raz, a następnie gotuj, ubijając drewnianą łyżką, aż mieszanina odciągnie się od strony patelni, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Przenieść mieszaninę do miski, a następnie lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając mikserem elektrycznym ze średnią prędkością (lub energicznie ubijając drewnianą łyżką) po każdym dodaniu (ciasto będzie sztywne).
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
4
Dodać ser i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°. Lekko masło 2 duże blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Odciąć 1 róg plastikowej torby, aby utworzyć 1-calowy otwór i przenieść mieszaninę sera do torby, wyciskając nadmiar powietrza. Torba Twist mocno tuż nad nadzieniem, a następnie rury 18 do 20 (2 1/2 - przez 1 - przez 3/4-cala) długości, około 2 cali od siebie, na każdej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torby ZiplocTorby Ziploc
7
Piec, przełączając pozycję arkuszy w połowie pieczenia, aż bułki będą dmuchane i blado złociste, łącznie około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Dodać 1 1/2-calowe wzdłużne szczeliny w Szczytach bułek z ostrym nożem do parkowania i pozostawić do wyschnięcia w wyłączonym piekarniku 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
9
Podczas gdy bułki suche, rozgrzać suche dobrze przyprawione patelni grillowej lub ciężkiej patelni na dużym ogniu, aż pali. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować parówki, obracając, aż do ogrzania i złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot DogiHot Dogi
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
10
Wyjmij bułki z piekarnika i włóż parówkę do każdego otworu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot DogiHot Dogi
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Bułki można wytwarzać (i suszyć) 1 dzień wcześniej i całkowicie schładzać, a następnie przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej. Podgrzać w nagrzanym piekarniku o temperaturze 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane

Riesling, Gewurztraminer i wino różowe to świetny wybór do Hot dogów. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa. Brundlmayer Steinmassl Riesling z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn