Mini Hot dogi w bułeczkach Cheddar
Mini Hot dogi w bułkach Cheddar może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 334 kalorie, 12g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, dodatki: musztardę i / lub ketchup, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Hot Dogi Z Węzłem Czosnkowym, Bułki z pełnoziarnistą kanapką do hamburgerów, Hot dogów i innych, oraz Bułki precelkowe z grillowanymi psami i pikantnym sosem serowym.
Instrukcje
Doprowadzić wodę, masło i sól do wrzenia w 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj mąkę na raz, a następnie gotuj, ubijając drewnianą łyżką, aż mieszanina odciągnie się od strony patelni, około 2 minut.
Przenieść mieszaninę do miski, a następnie lekko ostudzić.
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając mikserem elektrycznym ze średnią prędkością (lub energicznie ubijając drewnianą łyżką) po każdym dodaniu (ciasto będzie sztywne).
Dodać ser i ubić do połączenia.
Umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°. Lekko masło 2 duże blachy do pieczenia.
Odciąć 1 róg plastikowej torby, aby utworzyć 1-calowy otwór i przenieść mieszaninę sera do torby, wyciskając nadmiar powietrza. Torba Twist mocno tuż nad nadzieniem, a następnie rury 18 do 20 (2 1/2 - przez 1 - przez 3/4-cala) długości, około 2 cali od siebie, na każdej blasze do pieczenia.
Piec, przełączając pozycję arkuszy w połowie pieczenia, aż bułki będą dmuchane i blado złociste, łącznie około 30 minut.
Dodać 1 1/2-calowe wzdłużne szczeliny w Szczytach bułek z ostrym nożem do parkowania i pozostawić do wyschnięcia w wyłączonym piekarniku 10 protokół.
Podczas gdy bułki suche, rozgrzać suche dobrze przyprawione patelni grillowej lub ciężkiej patelni na dużym ogniu, aż pali. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować parówki, obracając, aż do ogrzania i złoty kolor, o 5 protokół.
Wyjmij bułki z piekarnika i włóż parówkę do każdego otworu.
Bułki można wytwarzać (i suszyć) 1 dzień wcześniej i całkowicie schładzać, a następnie przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej. Podgrzać w nagrzanym piekarniku o temperaturze 191°.