Mini Cheeseburger Chrupki
Mini Cheeseburger Chrupki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka głupiej soli paula deen, cheddar, vidalian cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Cheeseburger Bekonowy Mini Puffy, Przystawki Mini Cheeseburger, oraz Cheeseburger Mini Muffiny.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połącz pierwsze 5 składników. Ręcznie formowane patty do 1/4 normalnej wielkości burgera, o średnicy około 2 cali. W rowkowanej czarnej patelni, gotować hamburgery do średniej. Skręć raz. Nie przegotować.
Rozwałkuj rozmrożone ciasto francuskie.
Wytnij 10 (6-calowe) nawet panele.
Umieść hamburgera na środku kwadratu i top z 2 plastrami sera. Złóż brzegi i skręć na górze.
Piec 20 do 25 minut i podawać na ciepło.
* Paula Deen Silly Salt to mieszanka soli, suszonej cebuli i czosnku, przypraw, oleju sojowego i smaku cytrynowego.
- Spróbuj podawać z boczkiem lub pomidorami.
- Havarti i mielone sery pepper Boursin są dobrymi substytutami cheddaru.