Mini batony Crunch z orzechowym masłem Shell Drizzle

Mini batony Crunch z orzechowym masłem Shell Drizzle
Mini batony Crunch z masłem orzechowym Shell Drizzle to wegańskie przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz płynny słodzik, płatki ryżowe, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 5512 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj No-Bake Peanut Butter Marshmallow Bars with Chocolate Drizzle, Mini Peanut Butter Crunch Ice Cream Cakes, oraz Batony Crunch Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do paska crunch: linia 9x5 calowa patelnia bochenek z dwoma kawałkami papieru pergaminowego, po jednym w każdą stronę. W garnku na małym ogniu delikatnie roztopić olej kokosowy, a następnie ubić resztę składników batonu crunch (z wyjątkiem chrupiącego ryżu) do smaku. Gdy mieszanina jest gładka usunąć z ognia i wymieszać w ryżu chrupiące płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni, wygładzić, a następnie zamrozić na 10-15 minut lub aż czekolada będzie stała.Do mżawki PB: roztopić olej kokosowy, a następnie ubić masło orzechowe i płynny środek słodzący. W razie potrzeby dostosuj do smaku. Miarka do plastikowej torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SłodzikSłodzik
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wyjmij batonik crunch z zamrażarki i pokrój na 12 małych batoników. Wyciąć mały otwór w woreczku i skropić mieszaninę PB na pasku (w razie potrzeby można również spróbować skropić ją łyżką).Powrót bary do zamrażarki, aż PB mżawka jest stałe, około 5 minut.
4
Podawać prosto z zamrażarki lub lodówki. Pręty stopią się lekko w temperaturze pokojowej, więc nie sugeruję trzymania ich na długo. Resztki przechowuj w lodówce lub zamrażarce.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn