Mini Banan Split Icebox Cakes
Mini Banana Split Icebox Cakes wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 624 kalorie, 8G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier cukierniczy, wiśnie maraskino, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mini Banan Split Icebox Cakes, Banan Split Mini Bundt Cakes, oraz Ciasto Z Lodem Bananowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze przecier pokrojone w kostkę truskawki z 1 do 2 łyżek wody, aż będą gęste i gładkie. Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj śmietanę, aż powstanie miękki szczyt, od 3 do 5 minut.
Dodać cukier cukierniczy, przecier waniliowy i truskawkowy i kontynuować ubijanie, aż uformują się lekko sztywne szczyty, od 1 do 2 minut.
Na każdy deser umieść czekoladowe ciastko na talerzu. Wymieszać z 1 łyżką truskawkowej bitej śmietany; na wierzch delikatnie nacisnąć kolejne ciastko. Powtarzaj, naprzemiennie ciasteczka i bita śmietana, aby stos 6 ciasteczek wysoko, zakończony ciasteczkiem. Owinąć lekko w folię i przechowywać w lodówce, aż ciasteczka lekko zmiękną, 3 do 4 godzin. Przykryć i schłodzić pozostałą bitą śmietanę.
Tuż przed podaniem użyj szpatułki lub noża do masła, aby wygładzić boki ciast. Na wierzch każdego ciasta wyłożyć kilka plastrów truskawek i bananów oraz część pozostałej bitej śmietany.
Skropić syropem czekoladowym.
Posypać orzeszkami ziemnymi i top z wiśnią maraschino.