Mimoza Sadownicza

Mimoza Sadownicza
Jeśli 55 centów za porcję spada w budżecie, Sad Mimosa może być super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 1. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wytrawny cydr, Likier imbirowy domaine de canton, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tequila Sunrise Mimosa (lub Mezcal Sunrise Mimosa), Orchard crumble, oraz Orchard Fizz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przed zbudowaniem koktajlu upewnij się, że sok pomarańczowy i cydr są dobrze schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
2
Wlać trzy uncje soku pomarańczowego do fletu szampana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
3
Do soku pomarańczowego dodać Likier imbirowy i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
(z Kartonu)(z Kartonu)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Przechyl flet pod kątem i napełnij cydrem. Delikatnie wymieszać, udekorować pomarańczowym klinem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia9
Magazyn