Mile-High Apple Pie

Mile-High Apple Pie
Mile-High Apple Pie to amerykański przepis, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz gałkę muszkatołową, cukier, złote smaczne jabłka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 4 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mile-High Apple Pie, Mile High Apple Pie, oraz Mile-High Apple Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Umieść stojak piekarnika w dolnej części piekarnika i umieść na nim kamień do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Włożyć jabłka do dużej miski i wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
W misce wymieszać skrobię ziemniaczaną, 3/4 szklanki cukru, cynamon i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Rozwałkuj połowę ciasta z ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni i dopasuj go do 10-calowego talerza ciasta. Ułóż połowę jabłek w skórce i ułóż połowę kawałków masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
RolkaRolka
5
Połowę mieszanki skrobi ziemniaczanej z cukrem cynamonowym posypać jabłkami. Ułóż pozostałe jabłka na talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6
Posypać pozostałymi kawałkami masła i mieszaniną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
7
Rozwałkować pozostałe ciasto z ciasta i ostrożnie ułożyć na jabłkach. Szczypta i zacisnąć krawędzie uszczelnić skorupy. Użyj widelca, aby wbić dziury w górnej skorupie w kilku miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
RolkaRolka
8
Wierzchnią skórkę posmarować mlekiem i posypać 1 łyżką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
CukierCukier
MlekoMleko
9
Ciasto umieścić w rozgrzanym piekarniku na kamieniu do pieczenia. Natychmiast obniżyć ciepło do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Piec, aż skorupa będzie złoty kolor, o 60 protokół. Sprawdź w połowie czasu pieczenia i przykryj krawędzie folią aluminiową przez ostatnie 30 minut, jeśli to konieczne, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Schłodzić 3 godziny na stojaku z drutu przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn