Mikser mamy mus czekoladowy z kremem cytrynowym
Mom ' s Blender mus czekoladowy z kremem cytrynowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka białek, skórki z cytryny, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Easy Blender Chocolate Mousse (i Wolf Gourmet High Performance Blender Giveaway), Mikser Mus Czekoladowy, oraz Prawie Natychmiastowy Mus Czekoladowy W Blenderze.
Instrukcje
Czekoladę umieścić w blenderze. Przynieść 3/4 szklanki wody, 2 łyżki cukru i espresso w proszku do gotowania na wolnym ogniu w średnim rondlu, mieszając do rozpuszczenia cukru.
Polać czekoladą. Przykryć szczelnie; zmiksować 5 sekund.
Dodać białka. Przykryć szczelnie; wymieszać na 1 minutę.
Wlać do 4 małych miseczek. Schłodzić do jędrności, około 2 godzin.
Śmietanę, sok z cytryny, skórkę i 1 łyżkę cukru ubić w małej misce do bardzo miękkich szczytów. Łyżka na musie; podawać.