Mikrofalowe czekoladowe babeczki z czekoladowym Ganache
Przepis mikrofalowe czekoladowe babeczki z czekoladowym Ganache może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 699 kalorii, 8G białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ciężkiej śmietany, mąki tortowej, półsłodkiej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady, oraz Babeczki czekoladowe nadziewane masłem orzechowym z lukrem czekoladowym Ganache.
Instrukcje
Połącz lody czekoladowe, mąkę i proszek do pieczenia w dużym kubku i wymieszaj trzepaczką, aż ciasto będzie gładkie i nie pozostaną żadne kawałki mąki. Podziel ciasto na dwie regularne Silikonowe Formy do babeczek. Kuchenka mikrofalowa każdy osobno przez około 30 sekund, aż gotowane.
Aby zrobić ganache, mikrofalówka ciężki krem przez około 30 sekund, aż będzie bulgotanie, ale zanim się rozleje. Włożyć czekoladę do średniej miski i zalać gorącą śmietaną. Natychmiast zacznij mieszać dużą drewnianą łyżką, aż utworzy się gładki ganache. Jeśli nie możesz całkowicie stopić czekolady, włóż ją do kuchenki mikrofalowej na około 15 sekund, a następnie ponownie wymieszaj. Uważaj, aby nie kuchenka mikrofalowa czekolady zbyt długo, bo inaczej będzie rozgotować.
Umieścić w lodówce na około 30 minut do godziny, aż ganache zaczyna się jędrne, ale nadal jest plastyczny na lukier. Jeśli ganache stanie się zbyt twardy, możesz go ponownie podgrzać w mikrofalówce, aby trochę podgrzać. Mrożone babeczki z ganache.