Mike Mills ' Apple City Barbecue Sauce

Mike Mills ' Apple City Barbecue Sauce
Sos barbecue Apple City Mike' a Millsa to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz sok jabłkowy, sos worcestershire, cayenne, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Żeberka Wołowe Mike ' A Millsa, Sos Barbecue Kansas City, oraz Sos Barbecue Kansas City dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz wszystkie składniki z wyjątkiem startej cebuli i zagotuj na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wymieszać z cebulą. Zmniejszone ciepło, i gotować odkryte 10 do 15 minut lub aż lekko zgęstnieje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Pozostawić do ostygnięcia i użyć natychmiast lub wlać do sterylizowanych szklanych pojemników.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn