Migdały Marcona Glazurowane Miodem
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Migdały Marconan glazurowane miodem mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać blanszowane migdały marconan, masło, miód i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Wiśniowo-miodowe Blondie z migdałami Marconan, Pieczone Brie z masłem Klonowo-dyniowym, miodem, migdałami Marconan i Pepitami, oraz Migdały Glazurowane Miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; pokryć sprayem do gotowania.
Rozgrzać miód na małym ogniu, aż bąbelki, o 30 sekund.
Dodaj cynamon, kardamon i curry, jeśli używasz; wymieszaj. Podczas gdy mieszanka miodu jest bulgotanie, dodać masło. Mieszaj do wymieszania, około 1 minuty.
Dodaj migdały do patelni i szybko wymieszać, aby pokryć mieszaniną miodu.
Niech migdały ostygną całkowicie na blasze do pieczenia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.