Migdałowy Dziki Ryż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj dzikiego ryżu migdałowego. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 237 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, żurawinę, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Migdałowy Dziki Ryż, Dziki Ryż Żurawinowo-Migdałowy, oraz Sałatka Z Dzikiego Ryżu Migdałowo-Jabłkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spray 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia w sprayu do gotowania.
Doprowadzić rosół z kurczaka do wrzenia w rondlu.
Do przygotowanego naczynia do pieczenia wlać mieszankę ryżową. Ostrożnie wlać wrzący rosół z kurczaka na ryż. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ryż będzie miękki, około 1 godziny.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać migdały w gorącym maśle, aż zaczną kolor, 3 do 5 protokół.
Posypać natkę pietruszki na migdały; nadal gotować i mieszać, aż migdały są lekko rumiane, Inny 3 do 5 protokół.
Wymieszać pieczony ryż, mieszanka migdałów, żurawiny, sól, i pieprz w dużej misce; wrzucić do służyć.