Migdałowo-cytrynowe biszkopty zanurzone w białej czekoladzie
Migdałowo-cytrynowe biszkopty zanurzone w białej czekoladzie to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz proszek do pieczenia, mąka kukurydziana, migdały i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Biszkopt Z Białej Czekolady Cytrynowo-Migdałowy, Biszkopt z orzechami mieszanymi zanurzony w białej czekoladzie, oraz Biszkopt z żurawiną i pistacjami zanurzony w białej czekoladzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W dużej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól.
W innej dużej misce, ubić cukier i jajka z mieszanką elektryczną, aż bladożółty, o 3 protokół.
Wymieszać skórkę cytrynową, a następnie mąkę i ubijać, aż się zmiksuje. (Ciasto będzie lepkie). Wymieszać migdały.
Pozostaw ciasto na 5 minut.
Ciasto równomiernie podzielić na 2 równe kopce i ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia. Wilgotnymi rękami równomiernie rozłożyć ciasto i uformować na 2 (9 x-3 cale) kłody.
Piec przez 35 minut, aż lekko rumiane. Ostudzić przez 5 minut. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój kłody poprzecznie na ukośne plasterki o grubości 3/4 cala. Ułóż biszkopty wycięte z boku na tej samej blasze do pieczenia.
Piec, aż ciasteczka będą bladozłoty, o 25 protokół.
Niech ostygnie całkowicie.
Umieść chipsy czekoladowe w średniej misce.
Umieść miskę na patelni z gotującą się wodą, upewniając się, że dno patelni nie dotyka wody. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka. Koniec każdego biszkoptu zanurzyć w czekoladzie.
Zanurzone biszkopty przekładamy do stojaka z drutu, układamy na blasze do pieczenia, aż czekolada stwardnieje. Przechowywać w szczelnym pojemniku.