Migdałowe Krescencje
Need a wegetariańska przystawka? Migdałowe półksiężyce mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 102. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, blanszowane migdały, mąkę pszenną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Migdałowe Krescencje, Migdałowe półksiężyce III, oraz Migdałowe Krescencje dla podobnych receptur.
Instrukcje
Migdały przetwarzać w robocie kuchennym do zmielenia.
Masło ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste; stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Dodać migdały i ekstrakty; ubijać z małą prędkością, aż do wymieszania.
Połącz mąkę i sól; stopniowo dodawaj do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Ciasto podzielić na pół; każdą porcję owinąć folią i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Roll poziom łyżeczki do herbaty ciasta do lin; umieść Liny 1 cal od siebie na lekko nasmarowane blachy do pieczenia. Przynieś końce każdej liny w kierunku środka, aby utworzyć półksiężyce. (Pozostałą masę pozostawić schłodzoną i gotową do uformowania.)
Piec w 300 przez 17 minut; ostudzić na blasze 2 minuty. Delikatnie zwinąć w cukier puder i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.