Migdałowe Ciasteczka Bezowe

Migdałowe Ciasteczka Bezowe
Migdałowe ciasteczka bezowe to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap przepis z 78 porcjami. Ten deser ma 16 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Za 4 centy za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Mieszanka zmielonych migdałów, migdałów, kremu z kamienia nazębnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Z łyżką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ciasteczka Bezowe Kakaowo-Migdałowe, Ciasteczka bezowe z gorzkiej czekolady migdałowej (GF), oraz Babeczki migdałowe z glazurą malinową, Szwajcarską bezą i ułożonymi w stos ciastami migdałowymi.

Instrukcje

1
W małej misce ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i wyciągnij na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
EkstraktEkstrakt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Połącz cukier cukierniczy i cukier. Stopniowo dodawać do mieszanki białek jaj, po 1 łyżce stołowej, ubijając wysoko, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści. Delikatnie złóż zmielone migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka MigdałowaMączka Migdałowa
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
3
Wytnij mały otwór w rogu ciasta lub plastikowej torby; włóż końcówkę z gwiazdką nr 8. Napełnij worek mieszanką białka jaja. Rura 1-1 / 4-w.- ciasteczka o średnicy na blachach do pieczenia wyłożonych papierem pergaminowym; posypać posiekanymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
MigdałyMigdały
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Piec w temperaturze 275° przez 30-35 minut lub do twardej w dotyku. Ostudzić całkowicie na patelniach na ruszcie. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco

Kremowa Sherry, Madera i Prosecco to świetny wybór na ciasteczka. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje78
Ocena Zdrowia0
Magazyn