Migdałek z orzechami w sosie mango z masłem

Migdałek z orzechami w sosie mango z masłem
Orzech-crusted Yellowtail Snapper z sosem Mango masło może być tylko głównym daniem szukasz. Na 5,12 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 767 kalorii, 45g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka pieprzu, mąki, orzechów macadamia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Ryjek Żółtogardły, Blackened Yellowtail Snapper z salsą Mango, oraz Lukier Z Orzechów Makadamia Z Masłem Limonkowym Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Orzechy impulsowe w robocie kuchennym, aż zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodaj panko i pulsuj aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
3
Umieścić mieszaninę w płytkiej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Jajko ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Rybę posypać solą i pieprzem. Zagotować w mące, otrząsnąć nadmiar i zanurzyć w jajku. Pogłębiać ryby w mieszaninie orzechów, całkowicie powlekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
RybyRyby
JajkoJajko
7
Rozgrzać 2 łyżki oleju w dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać 2 filety; gotować 3 minuty z każdej strony lub na złoty kolor. (Jeśli orzechy zbrązowieją zbyt szybko, zmniejsz ciepło.) Powtórzyć z pozostałymi 2 łyżkami oleju i rybą. Ryż i filety rybne podzielić na 4 talerze. Na wierzch polać sosem z maślanego Mango i posypać zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Zielona CebulaZielona Cebula
MasłoMasło
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
SOSSOS
OrzechyOrzechy
RyżRyż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn